Oko 500 ličnih stvari i raznih sitnica koje su sugrađani tokom vožnje gradskim prevozom, na aerodromu, u šetnji gradom izgubili biće ponuđeno na javnom nadmetanju u subotu 27. novembra od 11.00 u Makedonskoj 42.

Sudeći prema spisku, zainteresovani će moći da kupe novčanike raznih boja i marki, kofere, ženske i muške torbe. Među ponuđenim sitnicama čija je početna cena od 50 do 400 dinara, našli su se i ručni satovi, a čak i invalidska kolica za svega 50 dinara.

Ručni satovi poznatih marki i modela mogu da se otkupe po ceni od 400 dinara. Lančić sive boje, siva torba sa 41 daljinskim, staklena vaza, knjiga, ali i nekoliko noževa samo su neke od zanimljivih stvari koje se mogu pazariti po poznatim cenama. U ponudi su bicikli i sečivo u obliku srpa sa drvenom drškom.

Predmeti koji se prodaju na licitacije nalaze se u birou duže od godinu dana i do danas niko nije došao po njih. Stvari se prodaju u viđenom stanju, bez prava na reklamaciju.

Kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je najveća ponuđena cena u odnosu na početnu cenu koja je određena za svaku stvar pojedinačno.

(Novosti onlajn)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".