Можда и није толико неочекивано на који начин су раскинули ако се присетимо тога како су се упознали. Наиме, певачица је, према тврдњама њене колегинице Андрее Демировић лично, ступила у везу са Милошем док је он још увек био у браку са црногорском певачицом. Када се тек сазнало да су Милица и Милош почели да се забављају скрхана Андреа дала је потресан интервју у којем ни сама није могла да верује шта јој се дешава, будући да ју је кореограф дужи временски период варао са Милицом, док је она била у другом стању и чекала њихово дете.

- До самог рођења нашег детета, осећала сам се срећно и вољено у вези с Милошем, која је трајала пет година. Онда сам, у најосетљивијем тренутку сваке жене, месец дана након порођаја, сазнала да сам један дужи временски период, који укључује и девет месеци моје трудноће, живела у заблуди. Немам намеру да коментаришем поступке и изборе мог и даље законитог супруга, јер, на крају крајева, он је ипак био мој избор, лош, али искључиво мој избор, као и због чињенице да је он отац мог детета - рекла је тада Андреа за медије и оставила јавност без текста.

 

Демировићева, је 2009. године представљала Црну Гору на Евровизији, након овог скандала се повукла из јавности и данас ради као професорка солфеђа у једној музичкој школи у Бару. Занимљива чињеница је та да је Милошу је требало тачно пет година да остави Андреу, исто колико му је требало и за раскид са Милицом, а они који верују у судбинске везе можда после ове поверују зашто је Милица после тога била несрећна у љубави.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".