- Многи парови не желе да открију ни својим фамилијама да иду на вантелесну оплодњу, јер код нас на Балкану постоји један примитиван став да људи који не могу природно да зачну да су то или мање мушкарци или жене, да мање вреде као људска бића - започела је Гоца.

Фото: АТА имагес

 

Гоца је испричала своје искуство које је имала у клиникама којима је пружила своје поверење.

- У чекаоницама су поред мене увек били скрушени људи. Лекари су ту да помогну, али нису Богови. Много је битно да кроз тај процес поступате позивитно, па чак и ако не успе не значи да смо мој супруг и ја мање вредни као људска бића, ја сам се са тим одавно помирила. Моја и Рашина борба за потомством траје од како смо заједно - већ 10 година - рекла је Гоца.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ КОНТРА СХОW

 

Певачица је открила да се ради о огромној суми новца када је вантелесна оплодња у питању:

- Једна вантелесна оплодња вас кошта од 3.000 па до 5.000 евра, а лекове које примате по 12 дана су око 2.000 евра. Тестови су од 160 евра па на горе. Морате озбиљно да економишете буџет, неки парови морају и да дигну кредит.

Гоца је открила какве све негативне коментаре прима од особа из окружења.

- Спочитавали су ми са колико година сам се одлучила да останем трудна и рекли да треба да ћутим, да будем скромна и да ће ми Бог дати дете ако је тако суђено. Е баш такав приступ према женама и мушкарцима на овим просторима доводи до тога да многи парови ћуте о томе - закључила је Гоца у "Викенду на К1".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".