Možda i nije toliko neočekivano na koji način su raskinuli ako se prisetimo toga kako su se upoznali. Naime, pevačica je, prema tvrdnjama njene koleginice Andree Demirović lično, stupila u vezu sa Milošem dok je on još uvek bio u braku sa crnogorskom pevačicom. Kada se tek saznalo da su Milica i Miloš počeli da se zabavljaju skrhana Andrea dala je potresan intervju u kojem ni sama nije mogla da veruje šta joj se dešava, budući da ju je koreograf duži vremenski period varao sa Milicom, dok je ona bila u drugom stanju i čekala njihovo dete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreademirovic)

- Do samog rođenja našeg deteta, osećala sam se srećno i voljeno u vezi s Milošem, koja je trajala pet godina. Onda sam, u najosetljivijem trenutku svake žene, mesec dana nakon porođaja, saznala da sam jedan duži vremenski period, koji uključuje i devet meseci moje trudnoće, živela u zabludi. Nemam nameru da komentarišem postupke i izbore mog i dalje zakonitog supruga, jer, na kraju krajeva, on je ipak bio moj izbor, loš, ali isključivo moj izbor, kao i zbog činjenice da je on otac mog deteta - rekla je tada Andrea za medije i ostavila javnost bez teksta.

 

Demirovićeva, je 2009. godine predstavljala Crnu Goru na Evroviziji, nakon ovog skandala se povukla iz javnosti i danas radi kao profesorka solfeđa u jednoj muzičkoj školi u Baru. Zanimljiva činjenica je ta da je Milošu je trebalo tačno pet godina da ostavi Andreu, isto koliko mu je trebalo i za raskid sa Milicom, a oni koji veruju u sudbinske veze možda posle ove poveruju zašto je Milica posle toga bila nesrećna u ljubavi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".