- Меримин глас није утихнуо. Вест сам чула рано тог јутра када је преминула, знала сам да је болесна и било је глупо позивати је у то време. Заправо она није хтела да се чује ни са ким, није сад то нешто да је она крила, али је просто жена била заокупирана, изненадила се и сама тиме што су јој пронашли - рекла је Цакана и додала:

- Задњи пут смо се виделе на Космају у њеној кући. Обожавала је ту кућу и волела је да јој ту дођу деца... Жао ми је страшно - открила је Цакана, а онда упутила искрено саучешће породици преминуле певачице.

Фото: М. Анђела

 

 

Подсетимо, пре неколико дана медији су пренели да се певачица не осећа добро.

- Мерима се не осећа добро. Сазнала је да је тешко болесна и то ју је покосило. Бори се са тешким обликом тумора. Последњих месец дана пала је у кревет, клонула је и не устаје из постеље. Обилазе је деца, доносе јој намирнице и чисте јој стан, док се најмлађа ћерка преселила код ње, како би јој била при руци и како би јој дала подршку у овим тешким данима. Тешко јој је да објашњава какво јој је здравствено стање, па избегава да са било ким прича - открио је тада извор за "Пинк.рс".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".