- Merimin glas nije utihnuo. Vest sam čula rano tog jutra kada je preminula, znala sam da je bolesna i bilo je glupo pozivati je u to vreme. Zapravo ona nije htela da se čuje ni sa kim, nije sad to nešto da je ona krila, ali je prosto žena bila zaokupirana, iznenadila se i sama time što su joj pronašli - rekla je Cakana i dodala:

- Zadnji put smo se videle na Kosmaju u njenoj kući. Obožavala je tu kuću i volela je da joj tu dođu deca... Žao mi je strašno - otkrila je Cakana, a onda uputila iskreno saučešće porodici preminule pevačice.

Foto: M. Anđela

 

 

Podsetimo, pre nekoliko dana mediji su preneli da se pevačica ne oseća dobro.

- Merima se ne oseća dobro. Saznala je da je teško bolesna i to ju je pokosilo. Bori se sa teškim oblikom tumora. Poslednjih mesec dana pala je u krevet, klonula je i ne ustaje iz postelje. Obilaze je deca, donose joj namirnice i čiste joj stan, dok se najmlađa ćerka preselila kod nje, kako bi joj bila pri ruci i kako bi joj dala podršku u ovim teškim danima. Teško joj je da objašnjava kakvo joj je zdravstveno stanje, pa izbegava da sa bilo kim priča - otkrio je tada izvor za "Pink.rs".

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".