Поред тога што партнери уживају у љубави, пилот се наводно све више интересује и за Тањину каријеру. Откад се сазнало за њихову везу, познато је да је нон-стоп прати на наступима, а њихов план је да постане - њен менаџер.

Фото: Принтскрин Инстаграм/tanja_savic_private/thelifeofmuki

 

 

На овим путовањима Муки ствара контакте, како би он могао да јој заказује наступе и буде упућен у тајне естрадног заната, пише "Курир".

- Тања не жели да се одвоји од Мукија ни на тренутак. Полако је почела да га уводи у посао, тако да је врло могуће да ће јој он у најскорије време и званично постати менаџер. Последњих неколико недеља Муки се често јавља и на њен телефон, а већ је склопио и договоре с неким газдама клубова у којима Савићева тек треба да пева у наредном периоду. Његова породица и пријатељи су шокирани што се одрекао добро плаћеног посла у Америци због Тање. Он је тамо пилотирао приватним авионима, а сад је све то прошлост.

Фото: Инстаграм принтскрин/tanja_savic_private

 

 

Месецима већ не ради, а све је почело почетком ове године, кад се смувао с њом. Отад није ни одлазио у Америку. Свима је било јасно да човек више не ради као пилот, јер је сваке недеље са Тањом на нашем аеродрому. Прати је нон-стоп, носи јој кофере, отвара врата, ради све што она жели, а тек недавно се сазнало да се припрема да буде и пословно везан за њу - рекао је извор поменутог медија.

Фото: Инстаграм принтскрин/tanja_savic_private

 

 

Ово, иначе, није први пут да Тања меша посао и приватни живот, па је тако и свог још увек законитог мужа Душана Јованчевића својевремено ангажовала као менаџера, што се није показало као добар потез, јер јој је у том периоду каријера кренула низбрдо.

Са друге стране, потресне детаље о Мухамедовој прошлости прочитајте у одвојеном тексту.

БОНУС ВИДЕО: