Луна Ђогани је била учесница ријалити шоу "Задруга 1", а учешће је обележено односом са певачем Слобом Радановићем. Тада су почеле да се јављају несугластице међу члановима породице Ђогани. Лунин стриц Ђоле је тада критиковао братаницу, те се од тада прича да нису у добрим односима. 

Међутим, фотографија коју је поставио Гаги Ђогани разоткрива спекулације. Он је на Инстаграм сторију објавио фотографију у тржном центру са братом Ђолетом и његовим сином Адрианом. Весна је такође тагована, па је јасно да зле крви међу браћом нема без обзира на то што нису били на прослави када се продила Луна.

Фото: Принтскин/Инстаграм/gagiidjogani

 

Прави разлог избегавања прославе је тај јер Весна није добра са Анабелом и то је и потврдила пре месец дана. Како је навела, није хтела да никоме буде непријатно због њих и њихових нарушених односа, али је свакако честитала Луни и Марку.

Познато је да ни Гаги није у добром односу са Анабелом, тако да нема никаквих препрека међу браћом.

Подсетимо, између осталог, Ђоле је јавно тражио да се Анабела одрекне њиховог презимена када се развела, па је то био један од иницијалних окидача за њихов сукоб. А било их је у међувремену још.

БОНУС ВИДЕО: