Luna Đogani je bila učesnica rijaliti šou "Zadruga 1", a učešće je obeleženo odnosom sa pevačem Slobom Radanovićem. Tada su počele da se javljaju nesuglastice među članovima porodice Đogani. Lunin stric Đole je tada kritikovao bratanicu, te se od tada priča da nisu u dobrim odnosima. 

Međutim, fotografija koju je postavio Gagi Đogani razotkriva spekulacije. On je na Instagram storiju objavio fotografiju u tržnom centru sa bratom Đoletom i njegovim sinom Adrianom. Vesna je takođe tagovana, pa je jasno da zle krvi među braćom nema bez obzira na to što nisu bili na proslavi kada se prodila Luna.

Foto: Printskin/Instagram/gagiidjogani

 

Pravi razlog izbegavanja proslave je taj jer Vesna nije dobra sa Anabelom i to je i potvrdila pre mesec dana. Kako je navela, nije htela da nikome bude neprijatno zbog njih i njihovih narušenih odnosa, ali je svakako čestitala Luni i Marku.

Poznato je da ni Gagi nije u dobrom odnosu sa Anabelom, tako da nema nikakvih prepreka među braćom.

Podsetimo, između ostalog, Đole je javno tražio da se Anabela odrekne njihovog prezimena kada se razvela, pa je to bio jedan od inicijalnih okidača za njihov sukob. A bilo ih je u međuvremenu još.

BONUS VIDEO: