Бојана Павловић започела је своју расподелу буџета. Она је први велики буџет оставила за себе, а следећа на реду била је Миљана Кулић, којој је дала такође највећи буџет, а након тога почела је расправа бивших љубавника.

- Овде ме називају Миљаниним пулином , али ја врло добро знам да то нисам. Миљана, не допада ми се кад претерано вређаш и јер си поводљива, што неки људи имају утицај на тебе, како би нарушили однос са мном. Рекла сам ти да се не свађаш са Бебицом и Золом и да, али је на теби шта ћер радити. Велики буџет иде теби - казала је Бојана.

- Каква сам била, сад сам и добра. Престала сам да прва дирам породице, али је онда дошао Золандер, обичан Смрландер, који је рекао да је моја мајка смрад. Ко ми буде вређао породицу, нећу му остати дужна. Овде мишљење 95% људи не може да ме повереди својим изјавама, само молим све да мене неко ме вређа. Овде нисам прва ником увредила породицу, а мени јесу. Ја кад кренем, не стајем. Не желм себе да доведем у непријатну ситуацију. Многе ствари ми не иди у прилог, али имам само да кажем да ћу олоше газити и згазити. Ко буде добар према мени, бићу још боља. Бојана, теби се извињавам јер сам ти изговорила неке ствари. Овде појединци користе твоју најболнију тему да те растуже. Стави ме за потрчка с било ким, али се надам да нећеш, јер смо пријатељице - казала је Миљана.

- Ја сам сигуран да Миљана наговара Бојану да одемо у изолацију. Чекао сам те да довршиш излагање, да бих ово рекао - казао је Зола.

- Самрландеру, шта ти сад хоћеш? Заклео си се у мајку да ми се нећеш обраћати, шта је сад проблем? Лепо сам ти се обратила, рекао си шта си рекао. Немој да ти фокус будем ја. Причај, лажи, мажи, остави ме на миру. Не постојиш за мене - казала је Миљана.

БОНУС ВИДЕО: