- Мало сам уморна ових дана имам пуно посла, али сналазим се. Најбитније ми је да радим оно што волим, јесам мало уморна, али кад видим публику то ме покрене. Мислим да ја увек сијам, али свакако да има утицаја и љубав, а и заљубљеност у томе, срећна сам и то је све што ћу рећи - рекла је Тијана, а онда се осврнула на упознавање са Вуком и почетком њихове романсе: 

- Он се мени јавио на Инстаграму, онда смо се чили неко време и пар пута изашли са заједничким друштвом. Онда је дошло до везе, а и појавила се нека хемија, надам се да ће трајати, сада нам је стварно прелепо. Тек смо месец дана заједно, ја сам срећна и то ми је најбитније - рекла је певачица, па се дотакла и тога чиме ју је то репер освојио:

- Има шарм, јако је добар и културан момак, предивно се понаша према мени, што ми је најбитније - закључила је Тијана.

Foto: ATA images

 

Подсетимо, Тијана и Вук су недавно озваничили везу, а репер је имао само речи хвале за своју изабраницу:

- Тијана ми се допадала и пре него што смо се упознали. Пустио сам јој поруку преко Инстаграма. Почели смо да се дописујемо и у једном тренутку смо схватили да морамо да се видимо. У вези смо месец дана, а моја мајка је упознала Тијану, али она се ништа не пита. Нема шта она да каже, нема ту неке претеране математике. На моје одлуке не може нико да утиче, ни мајка нити отац да ми је жив. Само ја одлучујем о мом животу. Са њеним пријатељима сам на ћао, ћао. Све иде постепено, не журимо ни са чим. - рекао је Вук Моб својевремено.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: