- Malo sam umorna ovih dana imam puno posla, ali snalazim se. Najbitnije mi je da radim ono što volim, jesam malo umorna, ali kad vidim publiku to me pokrene. Mislim da ja uvek sijam, ali svakako da ima uticaja i ljubav, a i zaljubljenost u tome, srećna sam i to je sve što ću reći - rekla je Tijana, a onda se osvrnula na upoznavanje sa Vukom i početkom njihove romanse: 

- On se meni javio na Instagramu, onda smo se čili neko vreme i par puta izašli sa zajedničkim društvom. Onda je došlo do veze, a i pojavila se neka hemija, nadam se da će trajati, sada nam je stvarno prelepo. Tek smo mesec dana zajedno, ja sam srećna i to mi je najbitnije - rekla je pevačica, pa se dotakla i toga čime ju je to reper osvojio:

- Ima šarm, jako je dobar i kulturan momak, predivno se ponaša prema meni, što mi je najbitnije - zaključila je Tijana.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, Tijana i Vuk su nedavno ozvaničili vezu, a reper je imao samo reči hvale za svoju izabranicu:

- Tijana mi se dopadala i pre nego što smo se upoznali. Pustio sam joj poruku preko Instagrama. Počeli smo da se dopisujemo i u jednom trenutku smo shvatili da moramo da se vidimo. U vezi smo mesec dana, a moja majka je upoznala Tijanu, ali ona se ništa ne pita. Nema šta ona da kaže, nema tu neke preterane matematike. Na moje odluke ne može niko da utiče, ni majka niti otac da mi je živ. Samo ja odlučujem o mom životu. Sa njenim prijateljima sam na ćao, ćao. Sve ide postepeno, ne žurimo ni sa čim. - rekao je Vuk Mob svojevremeno.

(Srbija danas)

BONUS VIDEO: