Наиме, фолкерка је недавно због здравственог стања отказала наступ у Словенији, а затим и све остале у наредних месец дана да би се позабавила проблемом с гласом.

- По ко зна који пут јој је пукао глас, па је морала да откаже свирку. Када је добила температуру, Тања је посетила лекара и стање је алармантно. Ово није први пут да јој предлажу операцију. Прошли пут се понела веома неодговорно и чим јој се стање мало побољшало, она је наставила да пева уместо да послуша докторе и што пре се оперише - прича извор близак певачици.

Фото: Принтскрин Инстаграм/тања_савиц_привате

 

- Сада се поприлично уплашила. После Словеније, одмах је отказала и све друге тезге које је имала заказане за наредни месец да би решила здравствени проблем. Прво мора да стабилизује температуру и доведе се у нормално стање.

Иначе, пре неколико дана Савићка се обратила публици путем видеа на Инстаграму.

- Драги моји, имам важно обавештење, чујете какав ми је глас, због тога морам да откажем наступ у Словенији, радовала сам се том наступу, знам да сте се и ви радовали, али не могу да певам оваква. Не смем да певам, имам температуру. За сат идем код доктора на преглед. Не знам шта ће ми рећи - рекла је Тања Савић тада, а касније се више није оглашавала.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".