Како би преживео период короне јер нема редовне наступе, Милош Бојанић издаје луксузну вилу у Сремској Каменици. Са женом Бранком преселио се у мали стан у Новом Саду, а вилу издаје за весеља и прославе.

Наиме, Бојанић је дао на продају свој велелепни замак, у који је инвестирао око милион и по евра, а био је спреман да га прода за 618.000!

- Док се кућа продавала, живели смо тамо, међутим, када се појавила корона, кренула је и потражња за изнајмљивањем кућа. Људи нису могли да излазе и друже се, па им је изнајмљивање куће за викенд било идеално. Тада смо Бранка и ја одлучили да се преселимо у мали стан у Новом Саду, а да вилу издајемо. Ускоро ће две године како издајем за момачке и девојачке вечери, рођендане, годишњице... Ионако је кућа била превелика за нас двоје, а овако и лепо зарадимо, и живимо у свом стану. Спојили смо лепо и корисно - објашњава Милош за Стар.

- Код мене је све на продају, само ако се појави прави купац. Да се стварно појавио Сулејман Величанствени и понудио добру цену за моју кућу у Црној Гори, ја бих му је продао. Већ годину дана реновирам то доле и биће лудило. Шта ћу кад нема наступа као некад, мора од нечега и да се заради. Из иностранства више нема позива, једино где певам су нека весеља овде у околини и то је ти - искрен је Милош за Стар.

Бојанић је веома економичан и штедљив, па и на кући у Баошићима што може без мајстора он сам ради. Једно време током сезоне стопирао је радове на кућу, мало је изнајмљивао, али чим се сезона завршила, Бојанић је засукао рукаве. Наиме, како га је ухватио Куриров папарацо, певач је узео лопату у руке, сам мешао малтер и радио на својој кући.

- Сам већ неко време ради на кући. Не знам да ли жели да уштеди паре или не може да нађе мајсторе, али приземље је скоро цело реновирао и завршио. Не либи се Бојанић посла, све ради са мајсторима, а тако их и држи да што пре заврше - рекао је  извор поменутог листа.

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".