Популарни репер Вукадин Гојковић, познатији као Вук Моб недавно је упловио у везу са певачицом Тијаном Милентијевић, а сада је ухваћен како је вара.

Фото: АТА имагес

 

Домаћи медији усликали су репера Вука Моба у престоничком клубу како размењује нежности са својом новом девојком Тијаном, познатијом као Жена од Султана.

Њих двоје су се љубили, играли, певали, а када је Тијана отишла из престоничког клуба, уследио је прави шок.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ иамвукмоб'с профиле пицтуре иамвукмоб

 

Вук Моб је отпратио своју драгу кући, а онда је почео да се мази и грли са јавности непознатом девојком.

Иначе, како су писали медији Вук и Тијана ЕМ су у вези нешто мање од месец дана, а исту су крили из само њима знаних разлога.

Пар су одале и заједничке фотографије на друштвеним мрежама на којима се види да уживају у љубави.

- Могу да кажем да сам срећна. Као што је и Вук рекао заједно смо, није никакав маркетинг. Лепо ми је и уживам.

Popularni reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob nedavno je uplovio u vezu sa pevačicom Tijanom Milentijević, a sada je uhvaćen kako je vara. Vuk Mob, Tijana Em FOTO: PETAR ALEKSIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ Domaći mediji uslikali su repera Vuka Moba u prestoničkom klubu kako razmenjuje nežnosti sa svojom novom devojkom Tijanom, poznatijom kao Žena od Sultana. Njih dvoje su se ljubili, igrali, pevali, a kada je Tijana otišla iz prestoničkog kluba, usledio je pravi šok. Tijana Em, Vuk Mob FOTO: PRINTSCREEN Vuk Mob je otpratio svoju dragu kući, a onda je počeo da se mazi i grli sa javnosti nepoznatom devojkom. Inače, kako su pisali mediji Vuk i Tijana EM su u vezi nešto manje od mesec dana, a istu su krili iz samo njima znanih razloga. Par su odale i zajedničke fotografije na društvenim mrežama na kojima se vidi da uživaju u ljubavi. Tijana se nakon toga oglasila za Kurir i priznala istinu. - Mogu da kažem da sam srećna. Kao što je i Vuk rekao zajedno smo, nije nikakav marketing. Lepo mi je i uživam.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".