Popularni reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob nedavno je uplovio u vezu sa pevačicom Tijanom Milentijević, a sada je uhvaćen kako je vara.

Foto: ATA images

 

Domaći mediji uslikali su repera Vuka Moba u prestoničkom klubu kako razmenjuje nežnosti sa svojom novom devojkom Tijanom, poznatijom kao Žena od Sultana.

NJih dvoje su se ljubili, igrali, pevali, a kada je Tijana otišla iz prestoničkog kluba, usledio je pravi šok.

FOTO: Printskrin/ Instagram/ iamvukmob's profile picture iamvukmob

 

Vuk Mob je otpratio svoju dragu kući, a onda je počeo da se mazi i grli sa javnosti nepoznatom devojkom.

Inače, kako su pisali mediji Vuk i Tijana EM su u vezi nešto manje od mesec dana, a istu su krili iz samo njima znanih razloga.

Par su odale i zajedničke fotografije na društvenim mrežama na kojima se vidi da uživaju u ljubavi.

- Mogu da kažem da sam srećna. Kao što je i Vuk rekao zajedno smo, nije nikakav marketing. Lepo mi je i uživam.

Popularni reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob nedavno je uplovio u vezu sa pevačicom Tijanom Milentijević, a sada je uhvaćen kako je vara. Vuk Mob, Tijana Em FOTO: PETAR ALEKSIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ Domaći mediji uslikali su repera Vuka Moba u prestoničkom klubu kako razmenjuje nežnosti sa svojom novom devojkom Tijanom, poznatijom kao Žena od Sultana. Njih dvoje su se ljubili, igrali, pevali, a kada je Tijana otišla iz prestoničkog kluba, usledio je pravi šok. Tijana Em, Vuk Mob FOTO: PRINTSCREEN Vuk Mob je otpratio svoju dragu kući, a onda je počeo da se mazi i grli sa javnosti nepoznatom devojkom. Inače, kako su pisali mediji Vuk i Tijana EM su u vezi nešto manje od mesec dana, a istu su krili iz samo njima znanih razloga. Par su odale i zajedničke fotografije na društvenim mrežama na kojima se vidi da uživaju u ljubavi. Tijana se nakon toga oglasila za Kurir i priznala istinu. - Mogu da kažem da sam srećna. Kao što je i Vuk rekao zajedno smo, nije nikakav marketing. Lepo mi je i uživam.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".