На спектакуларном концерту виолончелисте Стјепана Хаусера синоћ у београдској „Штарк арени” видели смо Новака Ђоковића, који је у једном тренутку изашао на сцену и засвирао саксофон, његову супругу Јелену, а ако сте помније посматрали публику, могли сте да препознате и његовог млађег брата Марка.

Иако живи у Марбељи, Марко Ђоковић ових дана борави на домаћем терену. Са остатком породице присуствовао је крштењу Новакове деце на Острогу са девојком Летисијом Тесари, па су продужили боравак у Београду, можда и зато што нису желели да пропусте Хаусеров наступ.

Иако не воле да се појављују у јавности и да на било какав начин привлаче пажњу, овог пута нису могли да избегну објективе. Чак су и стрпљиво позирали, насмејани и опуштени, што се још ређе дешава.

Фото: АТА имагес

 

 

Млађи брат Новака Ђоковића и лепа дизајнерка, која је иначе Бразилка, били су лежерно одевени, како и приличи догађајима у великој спортској дворани.

Ускладили су стајлинге – беле кошуље, црне панталоне и џемпере пребачене преко рамена. Држали су се за руке, били су одлично расположени, а надасве заљубљени, иако су већ годинама у вези.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: