Na spektakularnom koncertu violončeliste Stjepana Hausera sinoć u beogradskoj „Štark areni” videli smo Novaka Đokovića, koji je u jednom trenutku izašao na scenu i zasvirao saksofon, njegovu suprugu Jelenu, a ako ste pomnije posmatrali publiku, mogli ste da prepoznate i njegovog mlađeg brata Marka.

Iako živi u Marbelji, Marko Đoković ovih dana boravi na domaćem terenu. Sa ostatkom porodice prisustvovao je krštenju Novakove dece na Ostrogu sa devojkom Letisijom Tesari, pa su produžili boravak u Beogradu, možda i zato što nisu želeli da propuste Hauserov nastup.

Iako ne vole da se pojavljuju u javnosti i da na bilo kakav način privlače pažnju, ovog puta nisu mogli da izbegnu objektive. Čak su i strpljivo pozirali, nasmejani i opušteni, što se još ređe dešava.

Foto: ATA images

 

 

Mlađi brat Novaka Đokovića i lepa dizajnerka, koja je inače Brazilka, bili su ležerno odeveni, kako i priliči događajima u velikoj sportskoj dvorani.

Uskladili su stajlinge – bele košulje, crne pantalone i džempere prebačene preko ramena. Držali su se za ruke, bili su odlično raspoloženi, a nadasve zaljubljeni, iako su već godinama u vezi.

(Hello)

BONUS VIDEO: