Водитељ Зоран Пејић Пеја развео се од 25 година млађе супруге, са којом се венчао пре неколико година на Ибици. 

Фото: АТА имагес

 

- Ево и званичне објаве са моје стране, драге моје колеге новинари били сте стрпљиви. Желим да вас обавестим да већ четири месеца Драгана и ја не живимо заједно, растали смо се. Растали смо се уз једну кафицу, сели смо ујутру и свако је кренуо својим животом. Не замерите што је овако јавно говорим, али да не бих свима објашњавао појединачно. Нема ту никаквог прљавог веша, ничег лошег, растали смо се као велики пријатељи и другари - рекао је он.

Иначе, Пеја је једном прилико признао за медије да би волео да он и Драгана добију дете.

- Волео бих да имамо бебу. Највећа срећа и највећи успех у животу су деца. Ја сам моје родитеље обрадовао, јер сам постао човек, нисам постао преварант и пробисвет. Тако бих и ја био срећан да моја деца у будућности буду поштена и добрти људи. То је успех.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Пеја је супругу почастио силиконима, док је она њега новим зубима.

- Њена је жеља била да она мени поклони зубе, а моја жеља је да она уради груди. Она је испунила моје жеље после годину дана, а ја сада испуњавам њене - рекао је Пеја.

- Ја сам изабрао нову величину груди. Она је бирала зубе, ја бирам груди. Све сам испипао, све сам испробао, одговара само под мојом шаком - Како је Пеја једно време редовно посећивао теретану и свакодневно качио своје слефије, Драгана је истакла да нема са тим проблем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".