Наш познати глумац Виктор Савић од ране младости је постао лице које изазива пажњу, не само због глумачког талента, већ и због интересантног приватног живота. 

Повезивали су га са бројним колегиницама, глумицама, а он о приватном животу често није желео да говори. Ипак, неке од ствари могли смо да видимо захваљујући друштвеним мрежама.

Фото: АТА имагес

 

 

На Инстаграму једном приликом осванула је породична фотографија Виктора и његове пет година млађе сестре са њеним сином. Њих троје су загрљени, са великим осмехом на лицу позирали испред камере телефона и тада су сви приметили да Виктор и његова сестра и те како личе.

Онда су се многи запитали и ко је он и чиме се бави. Ања Савић се не бави јавним послом и за разлику од глумца, који је медијски врло експониран, живи мирним породичним животом.

У дугогодишњем је складном браку са фитнес тренером и гостујућим професором на Факултету за спорт и физичко васпитање Марком Мажаром и има два сина Михајла и Лазара.

Фото: Инстаграм принтскрин/ _njezz_

 

 

Ања је веома лепа и атрактивна, па не изненађује што често добија бројне комплименте на рачун свог изгледа.

Виктор и Ања су одрасли на Бановом Брду, где и сада живе и врло су везани једно за друго. У њиховој породици се подразумева да се празници проводе у кругу породице, а Михајло и Лазар с нестрпљењем исчекују сваки нови долазак ујака.

Виктор их често узме, поведе у шетњу, а неретко заврше на Кошутњаку, бавећи се спортом, трчећи, играјући се, а током зиме им је омиљена активност санкање и скијање.

FOTO:ATA images

 

 

Виктор и Ања су веома блиски, међу њима нема тајни, а своје несташлуке и догодовштине из детињства често препричавају својим пријатељима.

У разговору за медије глумац се својеврмено нашалио да су му главу и делове тела ушивали сигурно десет, можда чак и петнаест пута, али да су те ране више "болеле" његове родитеље него њега.

БОНУС ВИДЕО: