Током гостовања у емисији "Амиџи шоу", Маја Николић се осврнула на многе актуелне теме из њеног живота, а међу њима је и сукоб са колегиницом Гоцом Тржан. 

Николићева је већ говорила о томе да Гоци не може да опрости што је једној такмичарки "Пинкових звездица", која је певала Мајину песму, рекла да је "песма безвезе и није за такмичење". 

Фото: В. Данилов

 

 

- Гоца је једној девојчици која је прелепо певала моју песму у "Пинковим звездицама", рекла да је та песма глупа, а та девојчица је одлично отпевала и јако је талентована, такође јој је рекла да су то безвезе песме, а све су хитови - рекла је Маја.

Ово је био окидач да настави да прича о Гоци Тржан, па је изнела и то да је после ње ступила у везу са Ацом Булићем, а након што се он оженио. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Portal Informer

 

 

- Чекала је да раскинем са њим, он је био тада неожењен. Аца Булић и ја смо раскинули и он је тада отишао у Лондон да се ожени и да буде са неком својом женом, ја сам рекла: "Мени то не одговара, ја да будем са ожењеним човеком не пада ми на памет", без обзира што смо у Београду живели, дружили, волели се... Та прича наша је трајала три године. Гоца Тржан је са човеком, мојим бившим момком, била након мене, и то - била је са њим док је био у браку! Разлика између мене и Гоце Тржан је та што ја не спавам са ожењенима, што изузетно поштујем светињу брака, децу, фамилију и породицу јер постим и причешћујем се. Она не да није кугуарка, она је дно и маргина српске естраде које преко лешева и радећи свакакве ствари, спавајући са туђим мужевима и момцима (Аца и ја смо тада имали везу, њему сам посветила песму "Убиле ме, Драгане")... Чекала је да раскинем са њим, да би она након тога била у шеми са ожењеним човеком, јер се он оженио у међувремену. Та нетрпељивост потиче од тада, ето да вам кажем и нешто што нисте знали до сада - поручила је певачица. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/AmiG Show/АТА имагес

 

 

Подсетимо, Булић се већ оглашавао поводом ове теме и све демантовао: 

- Гоца Тржан ми је увек била само другарица коју ценим и поштујем годинама - рекао је тада Булић, преноси Курир.

И Гоца Тржан је овакве наводе демантова, а Маји запретила тужбом.

БОНУС ВИДЕО: