Организатори три концерта српске певачице Александре Пријовић у сарајевској "Зетри", који ће се одржати крајем октобра, саопштили су да ће на улазу бити спроведен детаљан претрес посетилаца и да је строго забрањено уношење хране, пића, оружја, било каквих опијата као и других опасних супстанци и предмета.

Како преноси портал Радио Сарајево, напоменули су да ће сви недозвољени предмети бити одузети приликом претреса надлежних служби.

Улазнице за први и други концерт, 28. и 29. октобара су већ распродате.

Фото: АТА имагес

 

 

Навели су да ће улазнице за концерт бити евидентиране путем скенера и да ће на концерт моћи да уђу само они посетиоци који буду имали улазнице купљене на званичним продајним местима.

Својевремено се велика помпа дигла око тога да ли је дозвољено уношење српске заставе на концерте Дина Мерлина у београдској "Арени" (испоставило се да је, наравно, дозвољено - али не на барјацима због безбедносних разлога), те је занимљиво запитати се да ли је иста ситуација сада и у Сарајеву - и да ли је могуће унети босанскохерцеговачку, али и српску заставу. И да ли смо као народи дошли до тог нивоа помирења.

БОНУС ВИДЕО: