Хит Наде Топчагић "Јутро је" (1990) чуо се чак и на Фестивалу у Санрему захваљујући шведском фудбалеру Златану Ибрахимовићу, док је Вериној нумери "Мики, Милане" (2009) нову популарност донела млађа генерација посредством друштвене мреже ТикТок.

Фото: Јутјуб принтскрин/Телеграф.рс ТВ

 

Када је Матовићева у једном интервјуу истакла да је њена песма тренутно већи хит од нумере Топчагићеве, огласио се и Надин супруг Златко Ђорђевић који је Вери поручио да је "луда".

Вера, пак, приликом последњег телевизијског гостовањаје истакла да су наводно све "закували новинари", те да то нису биле њене речи.

- Ја то нисам изјавила. После сам се извињавала и Нади и Злаји. Он је рекао да сам луда јер мислим да је "Мики, Милане" популарнија. Мене је новинар питао шта ја мислим о томе што је тренутно моја песма популарнија од "Јутро је", на шта сам ја рекла: "То су твоје речи", а на крају је уписано као да су то моје речи - испричала је певачица за "Гранд".

Фото: В. Данилов

 

- Злаја је реаговао, а Нада мислим да не би јер она ипак размишља о свему томе. Злаја можда није размишљао. Ја никад никог нисам потценила или коментарисала да сам популарнија. Па, 80-их година је на Радио Београду било такмичење певача и у једној ноћи смо у конкуренцији биле Нада и ја. Слушаоци су гласали и не знам сад да ли да кажем кога су изгласали за победника! (смех)

На констатацију водитељке да је то била управо Вера, Матовићева је уз осмех додала: "Па, добро!".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".