Сања је пре три године изгубила оца, који се осам недеља борио са опаком болешћу. Она је била веома везана за оца и дан данас се не мири са великим губитком. Водитељка је сада смогла снаге да проговори о болној теми.

- Постоје рано које никад неће да зарасту, када ми је крајем године преминуо тата. То место нико никад неће попунити у мом срцу. Заиста ми је увек тешко да причам о томе, јер то десило заиста изненада, буквално преко ноћи. Тренутак када сам чула дијагнозу пала сам у несвест, али била сам довољно прибрана да му не саопштим да му је остало само два месеца, испричала је Сања у емисији "Премијера- викенд специјал" и открила како је оцу покушала да помогне на све могуће начине да му помогне да се излечи.

Фото: Танјуг/ Димитрије Голл

 

 

- Отишао је, а није ни знао од чега је болестан. Све сам му рекла, мој тата је увек био ту за мог брата и мене, за шта год да ми је требало, увек је ту био тата. Не постоји клиника којој нисмо писали, паре нису биле проблем, али нажалост, лека није било, открила је Сања.

Она је истакла да јој у време празника отац највише фали.

У време празника недостају ми они који су моју породицу заувек напустили. Мој тата је у маниру доброг домаћина био задужен за поштовање традиције и свих обичаја и моја мама се увек ослањала на његову пожртвованост. Недостаје нам сваким даном све више и није истина да време лечи ране на срцу и у души, напротив, завршила је Сања.

БОНУС ВИДЕО: