Многи певачи су током каријере наступали пред познатим и утицајним личностима, али мало је оних који су имали част да их лично позове председник државе, као што је Сузану Манчић, Тито.

– Било је узбудљиво. То је била последња година његовог живота, наравно крило се да је био болестан, ми то тада нисмо знали. Мене су извукли из Театра пет, правног факултета и онако као у филмовима питали ме да пођем са њима и да идем да певам Титу. Рекла сам да ми треба времена да се спакујем, а они су рекли да су то већ решили код маме– присетила се певачица.

Фото: В. Данилов

 

 

Иако је Сузана препознатљива по својој храбрости и бритком језику, чак је и она том прилком осетила велику трему и страх, чега се и данас до детаља сећа.

– Буквално су ме извукли са предавања и отишли смо на Тару у хотел Оморика. Ту је била полиција, УДБ-а, војска, велики стрес се осећао у ваздуху. Ја нисам тремарош, али када сам изашла мени су се колена тресла. Певала сам у матурској хаљини, Тито је био нерасположен, његове пудлице су лајале, па сам једва чекала да завршим – истакла је за Курир.

БОНУС ВИДЕО: