Певачица Едита Арадиновић успешно се бави музиком већ дуже од деценије. Имала је разне планове, али увек кад би хтела да их реализује, нешто би је спречило, па је тако свој први албум објавила тек после 13 година проведених на сцени.

Фото: АТА имагес

 

У међувремену је имала више успешних синглова и неколико дуета, али поред тога, желела је да се опроба и у неким другим пословима, о чему је маштала још у детињству. Једна од њих је била да заигра на филмском платну и умало да то и оствари.

Едита је добила улогу у једном филму који се још снима и то је могло да буде врло успешно, с обзиром на то да је реч о великом пројекту од ког се доста очекује. И све је већ било договорено и спремно, али у последњем тренутку избачена је из пројекта. Тачан разлог за овакву одлуку продукције је, како сазнајемо, велики скандал који се десио пре неколико месеци, када је у јавност доспео видео-снимак на ком се види туча Едите и њене рођене сестре Индире Инди Арадиновић. О томе се данима писало и у медијима и на друштвеним мрежама, наравно, у негативном контексту. Због тога су продуценти одлучили да Едити откажу сарадњу јер им не одговара да у свом пројекту имају особу којој се десио овакав скандал у скоријој прошлости.

Едити је ово веома тешко пало и данима се није осећала добро, а често је плакала. Да јој је и данас тешко због тога што је остала без филмске улоге, може се закључити по њеним изјавама, у којима истиче како јој је туча са сестром уништила планове.

- Тај скандал ме је много коштао. Због тога сам изгубила могућност да остварим једну од својих великих жеља из детињства. Али нећу ништа да причам о томе - рекла је Едита у подкасту "Испод нуле".

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".