Lazar Ristovski i njegova bivša supruga Danica, svoj višedecinijski brak su završili razvodom pre nekoliko meseci, a glumac je nakon razvoda po kratkom postupku izbacio nju iz glumačke podele serije "Drim tim".

Zapravo, u njenom nastavku angažovana je Lazarova nova devojka, Anica Lazić, koja je od glumca mlađa čak 39 godina.

Danica je tumačila jednu od glavnih ženskih uloga u prvoj sezoni ove serije. Ona je igrala sportskog komentatora Jovanke Kanađanin, čiji je lik u drugoj sezoni zamenjen ulogom druge novinarke, koju tumači Paulina Manov. Lik Jovanke u aktuelnoj sezoni potpuno je izbačen.

U nastavku serije se, kako prenosi "Kurir", pojavljuje sadašnja Lazarova devojka Anica. Ristovski je svojoj partnerki namenio ulogu Bosiljke, pa mnogi smatraju da je glumac ovo uradio kako na setu ne bi došlo do neprijatnog susreta bivše i sadašnje partnerke, prenosi pomenut medij.

Foto: ATA images

 

 

- Lazar je ovu seriju snimao nakon što je objavio da se razvodi od Danice, s kojom je bio u braku skoro pet decenija. Kako bi izbegao bilo kakav susret između njih ili kako ona ne bi posumnjala da posle razvoda između njega i Anice ima nešto više osim kolegijalnog odnosa, Ristovski je odlučio da je najbolje da lik Jovanke izbaci iz druge sezone serije čiji je producent i glavni glumac. To su tek sada shvatili svi oni koji su radili na seriji, pa i sama Danica, kojoj je ovo bila jedna od omiljenih uloga u karijeri - ispričao je izvor za isti list.

BONUS VIDEO: