Горан Иванишевић, бивши хрватски тенисер и тренер Новака Ђоковића, објавио је касно синоћ отворено писмо које је директно упућено његовој бившој супрузи Татјани Драговић. Њих двоје били су заједно 17 година, венчали су се 2009, а потом су се развели након четири године. Судећи према ономе што је објавио, односи сада нису добри.

У објави на Инстаграму, популарни Зец је оптужио своју супругу - коју ословљава иницијалима - да је присвојила мимо свих закона новац који је зарадио пре и током брака, односно да чим је затражио оно што му припада, постао је "породични насилник". Поручио је да га не би чудило да тражи од њега и да се њој призна освајање Вимблдона и две олимпијске медаље, потом се обративши и адвокатима. Преносимо објаву Горана Иванишевића у целости:

- Овако... Оног тренутка када сам се усудио да потражим новац који сам зарадио пре и током брака, који је Т. Д. (бивша супруга Татјана Драговић, прим. аут.) присвојила мимо свих закона и уговора, постао сам породични насилник и миљеник судова. Сада само још чекам тужбу која би требало да је дотична Т. Д. освојила Вимблдон и две олимпијске медаље, а можда и освојила још неки гренд слем, али то још суд треба да утврди. За све упите и остало, молим да се јавите мојим адвокатима господину Мандићу и господину Станићу који се баве овим случајем већ дуго времена. Уз дужно поштовање, Горан - написао је тренер Новака Ђоковића.

Фото: Профимедиа

 

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".