Новак Ђоковић обожава своје навијаче, увек има времена за њих, увек им изађе у сусрет, воли пажњу публике и воли да узврати. То је осетио и један малишан који је добио привилегију какву мало ко има. Угостио је најбољег тенисера свих времена.

На популарној страници која прати дешавања у свету тениса, осванула је дивна прича о Новаку и једном малом навијачу. Делује да је Новак Ђоковић имао тренинг због опреме коју је носио, а онда је уследио и сусрет, и то код куће, па заједничко фотографисање.

Дечак Милош Богдановић је добио прилику да угости Новака, поприча са њим и открије како је то бити – Новак Ђоковић. Дечак је и објавио те фотографије уз поруку за Новака.  

– Хвала ти што си баш из мог дома кренуо у освајање трофеја. Они који нису имали прилику да са тобом разговарају не знају колико си добар човек. Заслужио си све најбоље. Доласком у мој скромни дом показао си да ме поштујеш као своју браћу, ја то никада нећу злоупотребити или не дај Боже погазити….Јер ти си мени малом дао ветар у леђа и поштовање,а ја нисам то заслужио. Чудни су путеви Господњи. Идемо у нове победе. Ноле, брате мој волим те.

 

 

Недавно је нешто слично учинио и на одмору у Хрватској. Деца коју је срео на Корчули памтиће тај сусрет до краја живота јер су заједно са Нолетом играла ни мање ни више него – тенис.

Након што је изгубио у финалу Вимблдона од Карлоса Алкараса, Ђоковић је отишао са породицом на одмор. Заједно са супругом Јеленом и наследницима Стефаном и Таром, крстарио је Јадраном, па је пола одмора провео обилазећи острва у Хрватској, а пола је провео у Црној Гори. 

Ђоковић је у Хрватској радо виђен гост, поготово на Корчули на којој проводи време сваког лета. Ове године усрећио је клинце који ће ово лето 2023. памтити до краја живота. 

Новак је са клинцима на Корчули направио тениски терен и позвао их на једну партију. Поставили су клупе које су имале улогу мреже, а на фотографијама које су процуриле на друштвеним мрежама, види се како се Ђоковић поздравља са својим “противником”, а потом и како играју тенис. 

Ко хоће, нађе начин, То је увек тако. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".