Слободан Боба Живојиновић је југословенски и српски бивши тенисер, некадашњи 19. играч света у синглу и 1. у дублу, а његова каријера је била изузетно занимљива. Побеђивао је нека од највећих имена светског тениса, али се потом пронашао у предузетништву.

Данас је у браку са регионалном звездом Лепом Бреном, а из брака са Зорицом Накић има сина Филипа. 

Фото: АТА имагес

 

 

Боба једном приликом је испричао све о свом сусрету с принцезом Дајаном у Енглеској, а том приликом ју је упознао и његов најстарији син Филип Живојиновић.

- Филип је годиште њеног млађег сина Харија, па су нам углавном то биле теме. Филип ју је и упознао. Када сам му рекао да је то принцеза, ништа му није било јасно. Он је, као свако дете, принцезе замишљао попут ликова из бајки, у дугачким раскошним хаљинама - испричао је Живојиновић.

Фото: АТА имагес

 

 

Он је такође описао и свој сусрет са покојном принцезом. 

- Недељу дана пре Вимблдона 1987. године одржан је хуманитарни меч под њеним покровитељством. Био сам један од учесника, поред још неколико познатих тенисера. Тада сам упознао Лејди Дајану. У првом разговору питала ме је да ли сам ја онај тенисер који има најјачи сервис - испричао је он са усхићењем.

- Навијала је за мене са трибина, иако је краљевска породица имала ВИП ложу. Велика је ствар кад на меч дође да те бодри особа попут ње. Била је предивна жена, њена величина била је у томе што је нормално комуницирала са свима. Наши дугачки разговори сводили су се на приче о свакодневним стварима и нашој деци - присетио се Боба.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: