Злата Петровић каже да јој је син Јован Пејић забранио да окуси алкохол, а све зато што нема контролу кад попије! Она каже да је с наследником обавила озбиљан разговор, те и да јој је посебно замерио што се на слављу код колеге Радише Трајковића Ђанија, које је правио поводом рођења унуке, понашала као пијана тинејџерка, па је то био повод да јој очита буквицу.

Фото: АТА имагес

 

- Имала сам озбиљан разговор с мојим Јованом и био је баш љут. Рекао ми је да хитно престанем да пијем јер се понашам ко полудела тинејџерка кад наздрављам жестином. Он је исто био на слављу код Ђанија и све је видео. Снимао ме је док сам певала, то му је све било у реду, али је касније испао хаос. Мало више сам попила и почела да правим хаос, па сам приметила да му није било свеједно - почиње причу Злата и открива даље шта је изнервирало њеног наследника:

- Ништа не би било страшно да нисам почела неконтролисано да се смејем и грлим с ким стигнем. Тамо на прослави ме је кулирао, а кад смо се сутрадан срели, имао је шта да ми каже. Забранио ми је да убудуће узмем кап алкохола. Рекао је да престанем да се понашам као тинејџерка и да такво понашање не приличи мојим годинама.

Злата каже да је зачудило понашање сина јер је раније пила с његовим друштвом кад су се у кући окупљали пред излазак у провод.

- Сећам се да сам седела с Јованом и његовим друштвом пре него што изађу у град. Седели смо и наздрављали, шалили смо се јер сам тип оне опуштене маме којој деца све причају. Такав сам однос неговала, али изгледа да је сад време да се мало примирим - каже фолкерка.

Фото: АТА имагес

 

Мајка је волела коцку, а ја да попијем.

Петровићка каже да је у њеној породици мајка била порочна, али да је имала меру кад је коцка у питању.

- Нисмо били много сиромашни кад сам била мала. Мама је певала, очух је свирао, али она је волела коцку. Један дан смо имали џак пара, други дан ни цвоњка. Такав код је имала. Није, срећом, била тип коцкара који оде и прокоцка све што има. Знала је да се заустави кад види да губи. Можда је излазила без пребијене паре, али није остала дужна никоме нити је прокоцкала кров над главом. Њој је порок била коцка, мени цигарете и пиће, али сад ретко попијем. Баш кад сам на неком слављу - каже фолкерка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".