Тања Савић недавно је открила да је њено срце освојио 11 година млађи мушкарац, пилот, Мухамед Муки Бешић. Певачица се од тада не одваја од свог изабраника, а недевно је гостовала у једној емисији где је проговорила о односу са Мукијем, али и о тешким ситуацијама из његовог приватног живота.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/тања_савиц_привате

 

Након што су медији писали да Тањна мајка не подржава везу ћерке, појавила се и прича да и отац Бешића такође није срећан због његовог избора. Међутим, Савићева је сада изјавила да то није истина и да је Муки нажалост још као мали доживео велику трагедију, када је са 12 година остао без оца.

- Писало се да од мог партнера отац не одобрава нашу везу. Међутим, њему је отац преминуо кад је он имао 12 година. То му је донело ту борбеност и све оно што је данас. - рекла је певачица.

Подсетимо, Муки је родом из Бијељине, а живео је у Немачкој и Белгији, док сада живи и ради у Америци. Иако је њихова веза откривена још почетком године, певачица ју је тек пре неколико дана потврдила. Огласила се на мрежама и заједничким фотографијама показала колико је срећна.

- Јесте ли икад застали и помислили: „Вау, за ово сам се молила, а сада је ту и дешава ми се“ – навела је Тања на Инстаграму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".