Забрањена љубав је табу тема која изазива полемике у друштву. То доказује и случај једне Афроамериканке која је подигла прашину на друштвеним мрежама кад је открила да је љубавница ожењеном Балканцу, а све је зорно описала у видеу на ТикТоку.

Након тога, она је објавила поруку коју јој је послао, пише Мондо.

„Моја жена долази код тебе. Молим те, ако те удари, немој да јој узвраћаш и тучеш се с њом. Волим те душо, буди јака за мене“, гласила је порука коју јој је наводно послао ожењени љубавник.

Девојка је све измислила?

По свему судећи, његова супруга је сазнала да јој се муж виђа с младом студенткињом. Уследили су бројни коментари.

„Да ли је ово стварно?“, „Пуно среће, ми Балканке смо прави психо када друга жена баци око на нашег партнера“, „Срећно и уживај“, „Балкански мушкарци генерално увек варају своје супруге“, „Ово је тужно“, „Нажалост, ово је данашње време“, „Али зашто с ожењеним? Он те није вредан и никада неће оставити своју жену… Толико је риба у мору, а ти си њега одабрала“, само су неки од коментара.

Било је и оних који су сматрали да је реч само о шали и да је девојка хтела да привуче пажњу на „јефтин“ начин. Поручили су јој да јој је боље да се држи „књиге“ и заврши факултет, а да за забаву нађе своје вршњаке.

БОНУС ВИДЕО: