Уместо да се пред олтаром закуне на верност, ова млада завршила је читајући поруке свог партнера које је слао другој жени, пише Миррор.

Дан пре венчања младенка је добила низ снимака екрана са броја који није препознала, а које су јој откриле да јој је партнер неверан. Сломљеног срца, одлучила је да узме ствари у своје руке. Чувајући свој идентитет, анонимна је жена написала текст за Body+Soul, објашњавајући да се њено мишљење о будућем супругу одмах променило.

- На снимцима екрана били су разговори између мог будућег супруга и друге жене. Пуно њих, укључујући селфије њих двоје. Она је била супротност мени. Ја сам плава и светла, а ова непозната жена имала је тамну косу и маслинасту кожу. Поруке су биле биле старе од неколико месеци до само неколико дана. Мој мозак једноставно није могао да схвати шта се догађа. Није било питања о легитимности ових порука. Једноставно сам знала - испричала је.

Фото: Профимедиа

 

Млада је поделила неке од шокантних порука које је послао жени са којом је био у вези. Једна од њих гласила је: "Тело ти је невероватно и знаш како да га користиш." "Никад пре нисам имао овакву везу", писало је у другој. Трећа је гласила: "Овај викенд. Ти и ја. Договорено, вруће ствари."

Жена је објаснила да је после читања порука бризнула у плач, а ћерке су му претиле насиљем. Инсистирале су на томе да њихова мајка откаже венчање.

Но, након што је одспавала, одлучила је да одабере драматичнију опцију, а то је да га прозове га због његовог понашања пред свима. У прилогу је детаљно описала чињеницу да је лице њеног бившег вереника изгубило боју пре него што је напустио цркву са својим кумом који се вукао за њим. Његова породица ужаснуто је гледала. Сада је то дан који нико од њих неће ускоро заборавити.

БОНУС ВИДЕО: