Zabranjena ljubav je tabu tema koja izaziva polemike u društvu. To dokazuje i slučaj jedne Afroamerikanke koja je podigla prašinu na društvenim mrežama kad je otkrila da je ljubavnica oženjenom Balkancu, a sve je zorno opisala u videu na TikToku.

Nakon toga, ona je objavila poruku koju joj je poslao, piše Mondo.

„Moja žena dolazi kod tebe. Molim te, ako te udari, nemoj da joj uzvraćaš i tučeš se s njom. Volim te dušo, budi jaka za mene“, glasila je poruka koju joj je navodno poslao oženjeni ljubavnik.

Devojka je sve izmislila?

Po svemu sudeći, njegova supruga je saznala da joj se muž viđa s mladom studentkinjom. Usledili su brojni komentari.

„Da li je ovo stvarno?“, „Puno sreće, mi Balkanke smo pravi psiho kada druga žena baci oko na našeg partnera“, „Srećno i uživaj“, „Balkanski muškarci generalno uvek varaju svoje supruge“, „Ovo je tužno“, „Nažalost, ovo je današnje vreme“, „Ali zašto s oženjenim? On te nije vredan i nikada neće ostaviti svoju ženu… Toliko je riba u moru, a ti si njega odabrala“, samo su neki od komentara.

Bilo je i onih koji su smatrali da je reč samo o šali i da je devojka htela da privuče pažnju na „jeftin“ način. Poručili su joj da joj je bolje da se drži „knjige“ i završi fakultet, a da za zabavu nađe svoje vršnjake.

BONUS VIDEO: