- Питала сам се са ким разговара јер нико други није био ту осим његовог оца који је у његовој спаваћој соби па сам слушала, чула сам га како говори ствари попут 'волим те више од свега', 'ти си моја сродна душа, али не можемо да започнемо заједнички живот док не сазнам имам ли рак или не јер не желим да те оптерећујем'. Рекао је да су му заказали биопсију и поновио колико воли ту особу", испричала је разочарана жена.

Пожалила се да јој муж никада није изјавио бескрајну љубав нити ју је звао сродна душа па је била збуњена оним што чује, а онда је схватила.

Жена је даље објаснила да су она и њен супруг заједно бринули о његовом 87-годишњем оцу и да имају одраслу децу која не живе у близини. Пре више година ухватила је свог супруга како користи страницу под називом "проналазач пријатеља за одрасле", али да су успели да реше проблеме.

Фото: Профимедиа

 

Када је сазнала за његову прву прељубу, креирала је профил на тој страници и дописивала се са њим под лажним именом. Два месеца након лекарског прегледа потврдила је сумњу да он има другу жену. Али тада није имала снаге за лажно представљање не би ли сазнала што више детаља.

Истина је да ју је муж варао 30 година. Питала је људе на Редиту шта да ради - да му каже да је открила све или да се претвара.

"Твој поклон за 60. рођендан теби би да буде слобода", "Суочи се с њим што пре", "Испитајте финансије можда је преузео неке потезе јер он жели да вас остави", гласили су неки од савета.

БОНУС ВИДЕО: