Ана Николић и Стефан Ђурић Раста поново су откопали ратне секире. Неколико месеци је било све у најбољем реду, али сада је певачица решила да обелодани њихову преписку у којој стоји низ увреда и понижавања. 

У поруци Раста Ани подвлачи да јој је финансијски помагао, средио јој кући и живот, чак ју је у једном моментуи  назвао и "емотивним и функционалним инвалидом", са друге стране је ставио у други план њену каријеру, пошто је већину времена провела на "лечењу".

Ана је  наводио да је претила његовим родитељима, те да пази да јој се случај "не окрене у занемаривање детета", уз жестоко псовање.

- У нашој вези/ браку, један рачун за струју платила ниси, реновирао сам ти стан и даље је у том стању, јер ти заиста јеси и емотивни и функционални инвалид. Немаш дан радног стажа, сваку турнеју, албум си у животу провела на "лечењу" и отказивала само јер си лењштина. А сада ме добро запамти, никад у животу, али никад ти нећу дати ништа. Јер након претње мојим родитељима, можемо само на суд. Него пази да ти се случај не окрене у "занемаривање детета", а то је кривично и иде се у затвор. А ти знаш да не би прошла ни асистента приправника неком вештаку. Престани да се ложиш више. Јер смо се толико ус*али на твоје претње, као што видиш. А сад лепо од*еби. - написао је Раста бившој супрузи, а потом је Николићева одговорила:

- Да ли је ово психичко злостављање питам? Овакве поруке ја читам 6 година....
И ћутим...али ми више не пада на памет. Господин Стефан Ђуриц-Раста ми је отео бебу од 4 месеца, под претњама смрћу. Мислим да сам доста ћутала и трпела злостављење психичко. Од овог тренутка ћитаћете сваког дана о господину Расти. П.С.Свака моја суза поред кревеца празног је хиљаду година самоће за одговорне. И баш то им се и десило. Само не знам засто овај несретник Раста јос увек нешто мафија...прети...и зашто није добио 100 година затвора? - написала је Ана.

 

БОНУС ВИДЕО: