Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo su otkopali ratne sekire. Nekoliko meseci je bilo sve u najboljem redu, ali sada je pevačica rešila da obelodani njihovu prepisku u kojoj stoji niz uvreda i ponižavanja. 

U poruci Rasta Ani podvlači da joj je finansijski pomagao, sredio joj kući i život, čak ju je u jednom momentui  nazvao i "emotivnim i funkcionalnim invalidom", sa druge strane je stavio u drugi plan njenu karijeru, pošto je većinu vremena provela na "lečenju".

Ana je  navodio da je pretila njegovim roditeljima, te da pazi da joj se slučaj "ne okrene u zanemarivanje deteta", uz žestoko psovanje.

- U našoj vezi/ braku, jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album si u životu provela na "lečenju" i otkazivala samo jer si lenjština. A sada me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa. Jer nakon pretnje mojim roditeljima, možemo samo na sud. Nego pazi da ti se slučaj ne okrene u "zanemarivanje deteta", a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko us*ali na tvoje pretnje, kao što vidiš. A sad lepo od*ebi. - napisao je Rasta bivšoj supruzi, a potom je Nikolićeva odgovorila:

- Da li je ovo psihičko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam 6 godina....
I ćutim...ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đuric-Rasta mi je oteo bebu od 4 meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljenje psihičko. Od ovog trenutka ćitaćete svakog dana o gospodinu Rasti. P.S.Svaka moja suza pored kreveca praznog je hiljadu godina samoće za odgovorne. I baš to im se i desilo. Samo ne znam zasto ovaj nesretnik Rasta jos uvek nešto mafija...preti...i zašto nije dobio 100 godina zatvora? - napisala je Ana.

 

BONUS VIDEO: