Naime, baba Gospava izjavila je za "Blic" da ona ne bi želela da je njen unuk u vezi sa pevačicom koja je udata i ima dvoje dece i da treba da nađe neku koja je mlađa i koja će mu roditi decu, piše Srpskainfo.

Na ovakav stav reagovala je žestoko osudila Gorica Dodik, ćerka Milorada Dodika, srpskog člana Predsedništva BiH i lidera SNSD:

– Draga bako, ja sam žena koja je imala brak i dvoje dece u tom braku, sada sam opet srećna i rodila sam još dvoje žive i zdrave dece. Žao mi je što kao žena na to ovako gledate i ne brinite ovo lažu, ali bolje da je o Tanji nego da pišu istinu – napisala je Gorica Dodik na Tviteru.

Glavna tema ovih dana u regionu je veza pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. NJegova baka Gospava odlučila je da govori na ovu temu.

Foto: Ata images/Dragan Kujundžić, Foto:tanja_savic_private

 

– Nisu u vezi, a i ne bih volela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Ona žena ima decu, ima sve – kaže u jednom dahu baba Gospava, pa nastavlja:

– Udata žena koja ima decu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje dece. Daj bože da je njenoj deci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu decu.

Draškova baba kaže da ju je veoma uznemirilo obraćanje Tanjinog muža Dušana, kao i reči koje je izgovorio na račun još uvek zakonite supruge.

– Šta sve njen muž izjavljuje, ja to ne mogu da pričam. Šta je sve čovek rekao. NJu ne znam lično. Znam je od ranije kao pevačicu. Draško mi je baš sinoć rekao “Bako, to je jedna velika glupost, nemoj se sekirati, nema od toga ništa. Oni moraju da pišu – govori baba, pa otkriva da bi volela da se njen unuk oženi uskoro i da dobije decu.

(Blic)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".