Многи су мишљења да је млада звезда, Александра Пријовић за кратак временски период постиглаа оно што није нико од њених колега на естради у Србији, али и шире.  После три одржана концерта у Београду, Александра је распродала карте за четири у Арени у Загребу, али и заказала пети. Коментари због њене способности се само нижу. 

У хрватској емисији "Стање нације", водитељ Зоран Шпрајац је дао и свој коментар на рачун Пријовићкиних концерата: 

-Дино Мерлин је досад држао рекорд с четири концерта заредом у Арени, а ево ова српска Прија је надмашила и тог босанског чаробњака. Не само то, у Загребу је надмашила и саму себе из Београда. Јер у Београду је распродала три Арене. А у Загребу ево пет. Што опет доказује да су Хрвати већи Срби од Срба. Таман и да се Оливер Драгојевић сад к'о Исус дигне из гроба и најави концерт у Арени, не би успео распродати пет Арена за редом. Ма да се и сам Исус дигне, питање је би ли и он. До краја ове емисије биће и шеста, без бриге", рекао је Шпрајц у "Стању нације".

-У управи Арене Загреб већ размишљају да Александра Пријовић буде део сталне поставе Арене. Дакле да стално наступа, да сваки дан има концерт па да видимо докле то иде", додао је.

Фото: АТА имагес

 

Поред поменутих концерата, Александра је заказала још три у сарајевској "Зетри."

БОНУС ВИДЕО: