Mnogi su mišljenja da je mlada zvezda, Aleksandra Prijović za kratak vremenski period postiglaa ono što nije niko od njenih kolega na estradi u Srbiji, ali i šire.  Posle tri održana koncerta u Beogradu, Aleksandra je rasprodala karte za četiri u Areni u Zagrebu, ali i zakazala peti. Komentari zbog njene sposobnosti se samo nižu. 

U hrvatskoj emisiji "Stanje nacije", voditelj Zoran Šprajac je dao i svoj komentar na račun Prijovićkinih koncerata: 

-Dino Merlin je dosad držao rekord s četiri koncerta zaredom u Areni, a evo ova srpska Prija je nadmašila i tog bosanskog čarobnjaka. Ne samo to, u Zagrebu je nadmašila i samu sebe iz Beograda. Jer u Beogradu je rasprodala tri Arene. A u Zagrebu evo pet. Što opet dokazuje da su Hrvati veći Srbi od Srba. Taman i da se Oliver Dragojević sad k'o Isus digne iz groba i najavi koncert u Areni, ne bi uspeo rasprodati pet Arena za redom. Ma da se i sam Isus digne, pitanje je bi li i on. Do kraja ove emisije biće i šesta, bez brige", rekao je Šprajc u "Stanju nacije".

-U upravi Arene Zagreb već razmišljaju da Aleksandra Prijović bude deo stalne postave Arene. Dakle da stalno nastupa, da svaki dan ima koncert pa da vidimo dokle to ide", dodao je.

Foto: ATA images

 

Pored pomenutih koncerata, Aleksandra je zakazala još tri u sarajevskoj "Zetri."

BONUS VIDEO: