Пре неколико дана као бомба одјекнула је вест да се растаје двојац који је ово лето правио хаос на својим наступима. Десингерица и Пљугица се растају, а ништа то не би било страшно, да дугогодишњи пријатељи нису прекинули чак и своје приватно дружење.

Фото: Јутјуб принтскрин/HYPE TV

 

Проблем је настао када је Луле Пљугица јавно испричао да више нису у добрим односима и да је дошло до презасићења што је Драгомира Деспића Десингерицу разочарало и разљутило. 

Он се након изјаве свог колеге видно узрујао о чему је озбиљно о целој тој теми за коју каже да га је Пљугица разочарао. Сада је и на наступу показао шта мисли о свему.

Наиме, Десингерица је узео цигарету некоме из публике и прогутао!

Низали су се коментари:

- Десингерица појео Пљугицу! - и други.

А овако је говорио о њему.

- Желим му сву срећу у каријери. Ја сам се цело лето нервирао, изгорео, зарад неког боље сутра, али сам само испао будала. Чему то да продаш некога зарад прегледа? Сви су ме на почетку питали шта ће ти он, али мени је било драго да је неко тада био љубоморан на наш успех - рекао је репер, а спекулисало се да је сарадња пукла због патике, међутим он је сада коначно открио прави разлог прекида сарадње са Пљугицом.

- Разлог прекида сарадње је само он, ништа друго. Кад је требао да се да највећи гас, он је повукао ручну. После тога нека разочарања која су приватна, и не желим о томе да причам. Киван сам и бесан на њега, зато што ми је много значио - завршио је Десингерица, а на тренутак се чинило и да су му засијале очи од суза док је објашњавао све ово.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".