Певач Драган Којић Кеба постао је виралан на друштвеним мрежама преко ноћи кад је поделио снимак кореографије коју је извео са Балтик Бендом.

Кеба је поводом нове верзије свог великог хита "Бре гиди џанум", који сад има диско фазон, али и име "Она Кебина". Којићев плес постао је општи хит на друштвеним мрежама, који се делио муњевитом брзином.

Снимање је прошло савршено, трајало је дуго али је вредело. Кеба је професионалац и све време је био насмејан и уносио је позитивну енергију. Композитор Милош Рогановић је направио ову песму и одмах смо знали да је ово песма за клубове, али и кафане. Кеба нас је одушевио јер је показао и одличне плесачке способности, истакли су из бенда Балтик.

 

Фото: АТА имагес

 

Иначе за Кебу је познато да увек воли да буде у тренду и да о свом физичком изгледу јако води рачуна, због чега се често сусретао са негативним коментарима и критикама. Ипак, и пре тридесетак година Кеба је био поносан на то што води рачуна о физичком изгледу.

Зашто некоме смета што пратим модне трендове и уживам у томе да будем лепо обучен у свакој прилици, да сам увек, не чист, него клистиран, хвалио се фолкер у разговору за медије, а на прозивке "да мисли да је много леп" додао:

- Веруј ми, као дете сам био ружан, страшно ружан. То ми је била основна црта. Не сматрам да сам сад неки лепотан, али мислим да нисам ни ружан мушкарац. Што се тиче психофизичке кондиције, трудим се, настојим да је одржим. Што се види из приложеног, помоћу базена, сауне, справа, јоге. А да ли сам леп човек? Стварно не знам шта да ти кажем. Ти си прва која ме је то питала. Гледам се у огледалу, нормално. Свако јутро се гледам. Мада, не волим много да се гледам из разлога што мрзим старост. Не плашим се старости, али је ужасно мрзим и мислим да никад нећу бити стар човек.

Курир/ Република

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".