Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da se rastaje dvojac koji je ovo leto pravio haos na svojim nastupima. Desingerica i Pljugica se rastaju, a ništa to ne bi bilo strašno, da dugogodišnji prijatelji nisu prekinuli čak i svoje privatno druženje.

Foto: Jutjub printskrin/HYPE TV

 

Problem je nastao kada je Lule Pljugica javno ispričao da više nisu u dobrim odnosima i da je došlo do prezasićenja što je Dragomira Despića Desingericu razočaralo i razljutilo. 

On se nakon izjave svog kolege vidno uzrujao o čemu je ozbiljno o celoj toj temi za koju kaže da ga je Pljugica razočarao. Sada je i na nastupu pokazao šta misli o svemu.

Naime, Desingerica je uzeo cigaretu nekome iz publike i progutao!

Nizali su se komentari:

- Desingerica pojeo Pljugicu! - i drugi.

A ovako je govorio o njemu.

- Želim mu svu sreću u karijeri. Ja sam se celo leto nervirao, izgoreo, zarad nekog bolje sutra, ali sam samo ispao budala. Čemu to da prodaš nekoga zarad pregleda? Svi su me na početku pitali šta će ti on, ali meni je bilo drago da je neko tada bio ljubomoran na naš uspeh - rekao je reper, a spekulisalo se da je saradnja pukla zbog patike, međutim on je sada konačno otkrio pravi razlog prekida saradnje sa Pljugicom.

- Razlog prekida saradnje je samo on, ništa drugo. Kad je trebao da se da najveći gas, on je povukao ručnu. Posle toga neka razočaranja koja su privatna, i ne želim o tome da pričam. Kivan sam i besan na njega, zato što mi je mnogo značio - završio je Desingerica, a na trenutak se činilo i da su mu zasijale oči od suza dok je objašnjavao sve ovo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".