Кики Лесендрић је пре и више од три деценије упознао супругу Љиљану. Заједно, прошли су кроз много шта, али љубави никада није мањкало.

Ипак, како је фронтмен "Пилота" једном приликом истакао, постојала је ствар због које нису успели да добију још једно дете.

Фото: АТА имагес

 

 

Што је био популарнији, то су они више путовали, селили се... А свакако, поносни су мама и тата Ђорђа, који је према медијским написима рођен са мањком килограма и претила му је озбиљна болест.

- Наравно да смо желели (још једно дете), али на точковима сам био цео живот. Још сам размишљао шта ће да се деси, с обзиром на то да се цео тај мој свет, који је био некако утаначен деведесетих, распао преко ноћи. Онда сам морао да тражим начин како ћемо преживети, па смо се селили пуно - причао је, па додао:

Фото: Н.Скендерија

 

 

- Последица тога била је да нисмо имали друго дете, а и са Ђолетом је био тежак порођај па је постојао страх. Када видиш неко биће које има сто грама и треба да добије сепсу, стресно је. На сву срећу, деца су та која су јача од живота и на нашу срећу, победио је. Ужасно стресан период - закључио је Кики, у разговору с једним медијима.

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: