Слоба је истакао да се више људи огласило због пса ког су неке близнакиње оставиле у прихватилиште, него због смрти деце у појасу Газе или иживљавања над српским народом на Косову и Метохији.

Његова објава изазвала је лавину коментара.

- Па брате мили, микрофон у ормар, калаш у руке, и на границу, можеш бирати на коју ћеш од ових горе што си навео. И браниш те све горе што си навео. У овом посту ствараш мржњу према животињама, а морамо бити искрени, вреде више од људи - написао је корисник Инстаграма.

Фото: Инстаграм принтскрин/slobaradanovic

 

- Ма срам те било! Пси не могу говорити, што не објавиш некад злостављање животиња, шта им људи раде! Ипак си само балван остао из "Задруге" - био је такође један од коментара, а Слоба је морао одмах да реагује: 

- Ау, колико сте плитки и глупави. Не треба ви мене да учите о љубави према животињама, јер је имам на претек - написао је Радановић и додао:

- Овде се најмање ради о псу, а највише о вашем лицемерју - био је јасан Слоба.

Подсетимо, Слоба Радановић често подиже свест људима о битним дешавањима и говори о многи темама, о којима јавне личности не желе, или неће да причају. Због тога је и често на мети ужасних коментара корисника друштвених мрежа.

БОНУС ВИДЕО: