Kiki Lesendrić je pre i više od tri decenije upoznao suprugu LJiljanu. Zajedno, prošli su kroz mnogo šta, ali ljubavi nikada nije manjkalo.

Ipak, kako je frontmen "Pilota" jednom prilikom istakao, postojala je stvar zbog koje nisu uspeli da dobiju još jedno dete.

Foto: ATA images

 

 

Što je bio popularniji, to su oni više putovali, selili se... A svakako, ponosni su mama i tata Đorđa, koji je prema medijskim napisima rođen sa manjkom kilograma i pretila mu je ozbiljna bolest.

- Naravno da smo želeli (još jedno dete), ali na točkovima sam bio ceo život. Još sam razmišljao šta će da se desi, s obzirom na to da se ceo taj moj svet, koji je bio nekako utanačen devedesetih, raspao preko noći. Onda sam morao da tražim način kako ćemo preživeti, pa smo se selili puno - pričao je, pa dodao:

Foto: N.Skenderija

 

 

- Posledica toga bila je da nismo imali drugo dete, a i sa Đoletom je bio težak porođaj pa je postojao strah. Kada vidiš neko biće koje ima sto grama i treba da dobije sepsu, stresno je. Na svu sreću, deca su ta koja su jača od života i na našu sreću, pobedio je. Užasno stresan period - zaključio je Kiki, u razgovoru s jednim medijima.

(24 sedam)

BONUS VIDEO: