Наиме, фанови су се и те како разочарали када је испливала вест да се популарни "Моби Дик" угасио. Ипак да је међу члановима било нешто више од пословне сарадње признао је фронтман Срђан Чолић.

Фото: Д. Мишић

 

 

Он тврди да је био у вези са обе певачице: Аном Станић, а потом и Александром Перовић, која је касније наследила Ану.

Фото: Д. Мишић

 

 

- Био сам у вези са Аном и са Александром и ово је први пут да то јавно кажем. Били смо момак и девојка и то смо крили и правили се блесави. То је било озбиљно, јер сам волео и једну и другу, а данас обожавам своју жену, која је мајка моје дивне деце.

Фото: Јутјуб принтскрин/Xтреам Цодес Балкан

 

 

- Биле су одличне у кревету, зависи с које стране гледаш. За мањи кревет више ми је одговарала Ана, а за већи Александра. Последња ствар у животу коју бих желео је да увредим неку своју бившу девојку. С њима сам завршио, али тада нам је било врло лепо. Поносан сам на њих, јер имају породице - рекао је Срђан пре неколико година за Курир.

Фото: Јутјуб принтскрин/Xтреам Цодес Балкан

 

 

Оно што је дуго интригирало јавност, а све до данас остало је неразјашњено, јесу експлицитне сцене из спота за песму "Љубоморан", за које се спекулисало да су врло "реалне". Наиме, причало се да су Срђан и Александра за потребе снимања спота заиста водили љубав пред камерама, међутим, ови наводи никада нису потврђени.

БОНУС ВИДЕО: