Супруга Марка Булата, Марија, годинама се бори са тешким здравственим проблемима, а певач је сада проговорио о њеном стању. 

Како је Булат истакао, Марија се осећа добро, али је тело не слуша и често се бори сама са собом.

- Чекам је да се врати. Она је добро, њено тело је не слуша како треба, бори се са самом собом, а ми смо ту да јој помогнемо, како би се осећала лакше и боље, да не мисли да је терет свима. Кичма није решив проблем, поготово када долази старост и године. Само десет посто људи болује од једног и другог у исто време. Пре осам година, када смо се упознали, примала је то гвожђе, ишла је по дневим болницама. Самим тим јој цео систем није функционисао како треба. Срце јој је лупао, пулс 120 у мировању. Такође, од порођаја јој се нису вратили трбушњаци. Има троје деце које је родила -  преноси "Блиц".

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Марија Булат је због проблема са кичмом недавно завршила у инвалидским колицима, а недавно је проговорила о свему.

- Ја се не оптерећујем тим дијагнозама, шта год да ми кажу, ја бих прихватила као прехладу. Слушам савете лекара, али највише себе слушам, јер мислим да много тога иде из главе. Ово су неке техничке ствари које не могу бити из главе. Имам сколизио и кифозу кичме, на десетине дискусхернија, имам неке фрактуре у глави и тешку анемију која нарушава квалитет живота. Трудимо се да ми квалитет живота буде бољи, али да ће нешто суштински бити боље, неће - рекла је Марија Булат.

БОНУС ВИДЕО: