Naime, fanovi su se i te kako razočarali kada je isplivala vest da se popularni "Mobi Dik" ugasio. Ipak da je među članovima bilo nešto više od poslovne saradnje priznao je frontman Srđan Čolić.

Foto: D. Mišić

 

 

On tvrdi da je bio u vezi sa obe pevačice: Anom Stanić, a potom i Aleksandrom Perović, koja je kasnije nasledila Anu.

Foto: D. Mišić

 

 

- Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece.

Foto: Jutjub printskrin/Xtream Codes Balkan

 

 

- Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra. Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice - rekao je Srđan pre nekoliko godina za Kurir.

Foto: Jutjub printskrin/Xtream Codes Balkan

 

 

Ono što je dugo intrigiralo javnost, a sve do danas ostalo je nerazjašnjeno, jesu eksplicitne scene iz spota za pesmu "LJubomoran", za koje se spekulisalo da su vrlo "realne". Naime, pričalo se da su Srđan i Aleksandra za potrebe snimanja spota zaista vodili ljubav pred kamerama, međutim, ovi navodi nikada nisu potvrđeni.

BONUS VIDEO: